Categorii de produse

Transport gratuit

Pentru orice comanda efectuata in valoare de minim 480 RON, beneficiati de transport gratuit!
Pentru celelalte comenzi taxat de transport este de 15 lei.

Confidentialitatea datelor personale

Confidentialitatea datelor personale

Retur garantat

Aveti dreptul garantat de a returna, in termen de 14 zile, un produs si veti primi banii inapoi. Cititi mai multe despre conditiile de returnare.

Livrari rapide

Livrari rapide din stoc - Returnarea garantata a banilor in caz de retur

Plata ramburs la livrarea coletului

Imaginile sunt fotografii ale produselor reale

Toate imaginile de pe site sunt fotografii ale produselor reale, reprezentand exact produsul pus spre vanzare, nu sunt doar imagini prezentare si nici nu fac parte din vreo campanie de publicitate. 

 

1. Cine suntem?

Site-ul www.kalimeramark.ro este  proprietatea S.C. Firma din Multime S.R.L., importator autorizat, cu sediul in Baia Mare, Str. Unirii, Nr., 021116, inregistrata la Registrul Comerţului sub nr. J23/1610/2012, avand cod fiscal RO 23508416 si functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate.

S.C. Firma din Multime S.R.L.  va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului www.kalimeramark.ro sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastră a acestor termeni si conditii.  Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achiziționarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectați acesti Termeni si Conditii.

Produsele comercializate prin www.kalimeramark.ro sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Preturile afisate pe site sunt exprimate în lei și conțin TVA (20% din valoarea produsului).

Prețul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.

​    

2. Definitii

  •  Acest site este detinut, intretinut si administrat de SC Firma din Multime SRL, denumita in continuare KalimeraMark.
  •  Persoana fizica sau juridica ce comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.kalimeramark.ro, va fi denumita Cumparator.

    

3. Drepturile si obligatiile Cumparatorului

Cumparatorul este rugat sa verifice specificatiile produsului inainte de a-l cumpara si sa raporteze comerciantului neregulile. De asememea Cumparator ulare dreptul, prin lege,  de a returna produsul in termen de 14 zile de la primire. Pentru a returna produsul, acesta trebuie sa fie in stare intacta, sa nu prezinte zgarieturi, taieturi etc, sa nu fie purtat si sa nu i se indeparteze etichetele sau sa prezinte semne de purtare (machiaj sau parfum). In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului. Puteti face returul prin orice firma de curierat, inclusiv Posta Romana. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, nu inainte de a anunta returul printr-un mesaj trimis de pe pagina de “CONTACT”, prin formularul “CLIENTI/COMENZI” sau printr-un e-mail la adresa kalimeramark@gmail.com. Notificarea trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, codul numeric personal Cumparator si contul IBAN(BANCAR) Cumparator, numarul comenzii si denumirea/codul  Produselor.

KalimeraMark va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Daca produsul este afectat in momentul in care il priminti, datorita transportului necorespunzator, va rugam sa ne contactati imediat pentru a semnala compania de curierat. In acest caz produsul va fi returnat si inlocuit.

Cumparatorul are dreptul de a schimba produsul o singura data, cu conditia ca produsul sa fie acelasi model, doar marimea sau culoarea sa fie diferite. In cazul in care nu avem culoarea sau marimea solicitata,

Cumparatorului i se vor inapoia banii intr-untr-un cont specificat de acesta in termen de 14 zile de la primirea produsului inapoi, in conditii intacte.

Cumparatorul poate solicita KalimeraMark stergerea oricaror date personale, trimitand un e-mail la kalimeramark@gmail.com.

Deasemenea se poate dezabona gratuit si oricand de la Newsletter, facand click pe linkul prezent in subsolul oricarui e-mail.

Poate fi sigur ca datele personale vor ramane confidentiale si nu vor fi trimise de KalimeraMark catre terte institutii.

 

4. Comanda

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe site, prin adaugarea Bunurilor dorite în cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda angajandu-se la plata prin una din modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun este disponibil pentru achizitie in masura în care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei Comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului.

 Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul  consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasarii Comenzii.

 Dacă KalimeraMark confirma comanda integral, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

 Acceptarea Comenzii de catre KalimeraMark se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronică (via e-mail) din partea KalimeraMark  catre Cumparator, conform careia Comanda a fost verificata, și urmeaza sa intre in procesul de livrare, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului.

 KalimeraMark nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.

 

5. Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin inregistrarea ca membru, Cumparatorul  va fi solicitat aleaga un nume de utilizator (adresa de email) si o parola. Cumparatorul  este responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele Cumparatorului de utilizator fiind integral in responsabilitatea Cumparatorului.

Cumparatorul  este de acord sa ne instiinteze imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele acestuia de utilizator.

Cumparatorul  este responsabil pentru mentinerea caracterului secret al parolelor, informatiilor privind autentificarea si contul. Cumparatorul va fi tras la raspundere financiar pentru toate utilizarile site-ului nostru de oricine care utilizeaza parola acestuia și informațiile de autentificare. Cumparatorul este de acord să fie pe deplin responsabil pentru orice comenzi si plati facute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastra. De asemenea, Cumparatorul declara si garanteaza ca toate informatiile declarate sunt adevarate si exacte.

Cumparatorul poate utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plati sau viziona produsele noastre. Nu poate utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comanda sau plata ilegala, frauduloasa sau speculativa. A afisa sau transmite vreun material ilegal, amenințator, calomniator, defaimator, obscen, indecent, pornografic sau profanator, care ar putea da nastere la o raspundere civila, sau orice alt scop care este illegal, este  interzis de acești Termeni.

Cumparatorii care acceseaza site-ul www.kalimeramark.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. KalimeraMark isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

KalimeraMark poate folosi  in scopuri publicitare orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

KalimeraMark poate, în orice moment si fara preaviz sau raspundere, inceta sau restrictiona accesul Cumparatorului la toate componentele sau oricare componenta a site-ului nostru. Accesul Cumparatorului la site-ul www.kalimeramark.ro  s-ar putea sa nu fie neintrerupt sau disponibil în orice moment. KalimeraMark nu pute garanta lipsa de erori aparute pe site-ul www.kalimeramark.ro, corectarea defectelor sau a erorilor aparute, sau lipsa virusilor ori a altor comportamente daunatoare pe site-ul nostru sau pe serverele care il fac disponibil. Cumparatorul nu are  dreptul sa utilizeze niciun dispozitiv sau software, care intervine sau incearca sa intervina in operarea normala a site-ului nostru și nici sa ia vreo masura care impune o incarcare nerezonabila pe echipamentul nostru informatic.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.kalimeramark.ro, afectarea performanțelor lui se considera tentativa de fraudare.

 

6. Prevederi tranzitorii si finale

Ca si Cumparator nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acesti Termeni si Conditii. KalimeraMark poate modifica acesti Termeni in orice moment. Folosirea continua de catre dumneavoastra a site-ului nostru, dupa ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusa Termenilor in vigoare la momentul utilizarii de catre dumneavoastra. Va trebui sa revedeti acesti Termeni periodic. 

 

7. Promotii

KalimeraMark poate organiza  diferite Promotii, care sunt anuntate pe site si/sau pe alte canale. Promotiile KalimeraMark nu se cumuleaza. Promotiile isi incep valabilitatea in momentul activarii acestora pe site si inceteaza in momentul inactivarii lor de pe site.

 

8. Produse si servicii

KalimeraMark isi rezerva dreptul  de a-si selecta clientii. Folosirea acestui site si achizitionarea produselor se face pe propriul risc. Cumparatorul accepta si intelege ca poate exista o diferenta de nuanta/culoare intre imaginea produsului afisata pe site si aspectul real al produsului, acest lucru fiind influientat de tipul de monitor pe care vizitatorul il detine si de setarile acestuia.

Site-ul www.kalimeramark.ro este gazduit de serverele unei terte firme. KalimeraMark nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. KalimeraMark nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului.

 

9. Confidentialitate

Informatiile furnizate catre KalimeraMark sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului  KalimeraMark, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. KalimeraMark nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de Cumparator.

In eventualitatea in care baza de date este accesata de persoane neautorizate, Cumparatorii pot sesiza acest lucru iar KalimeraMark  va lua masurile necesare pentru a anunta organele competente.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

La sesizarea Cumparatorilor, KalimeraMark va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.