Categorii de produse

Transport gratuit

Pentru orice comanda efectuata in valoare de minim 480 RON, beneficiati de transport gratuit!
Pentru celelalte comenzi taxat de transport este de 15 lei.

Confidentialitatea datelor personale

Confidentialitatea datelor personale

Retur garantat

Aveti dreptul garantat de a returna, in termen de 14 zile, un produs si veti primi banii inapoi. Cititi mai multe despre conditiile de returnare.

Livrari rapide

Livrari rapide din stoc - Returnarea garantata a banilor in caz de retur

Plata ramburs la livrarea coletului

Imaginile sunt fotografii ale produselor reale

Toate imaginile de pe site sunt fotografii ale produselor reale, reprezentand exact produsul pus spre vanzare, nu sunt doar imagini prezentare si nici nu fac parte din vreo campanie de publicitate. 

 

Conform legislației în vigoare, Cumparatorul poate returna Produsele Vanzatorului în termen de 14 zile de la primirea acestora, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14 din OUG 34/2014 (costurile directe legate de returnarea Produselor), exclusiv in baza unei notificari scrise prealabile carte KalimeraMark, la adresa de e-mail kalimeramark@gmail.com sau printr-un mesaj trimis de pe pagina de “CONTACT”, prin FORMULARUL DE CONTACT . Notificarea trebuie sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, contul IBAN(BANCAR) Cumparator, titularul contului, numarul comenzii si denumirea/codul  Produselor.

Pentru a returna produsul, acesta trebuie sa fie in stare intacta, sa nu prezinte zgarieturi, taieturi etc, sa nu fie purtat si sa nu i se indeparteze etichetele sau sa prezinte semne de purtare (machiaj sau parfum). In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului, pe cheltuiala acestuia.

Contravaloarea returului va fi platita de catre Vanzator în cel mult 14 de zile de la confirmarea returului, în contul bancar indicat de Cumparator.

Costul de transport al returului este suportat de catre Client/Cumparator.

 

Pentru a facilita livrarea returului va rugam sa ne anuntati si firma de curierat aleasa pentru a trimite coletul (firma de curierat sau Posta Romana).

Adresa de retur este: SC Firma din Multime SRL,  Baia Mare, Str. Culturii 12/3, Cod postal 430282, Maramures.

 

ATENTIE! Nu se primesc colete cu ramburs! Dumneavoastra ne trimiteti produsele, achitati curierul si NU solicitati ramburs curierului. Banii ii primiti in CONT in maxim 10 zile dupa ce noi primim produsele.

Pentru alte nelamuri consultati pagina de Termeni si conditii.