Categorii de produse

Transport gratuit

Pentru orice comanda efectuata in valoare de minim 480 RON, beneficiati de transport gratuit!
Pentru celelalte comenzi taxat de transport este de 15 lei.

Confidentialitatea datelor personale

Confidentialitatea datelor personale

Retur garantat

Aveti dreptul garantat de a returna, in termen de 14 zile, un produs si veti primi banii inapoi. Cititi mai multe despre conditiile de returnare.

Livrari rapide

Livrari rapide din stoc - Returnarea garantata a banilor in caz de retur

Plata ramburs la livrarea coletului

Imaginile sunt fotografii ale produselor reale

Toate imaginile de pe site sunt fotografii ale produselor reale, reprezentand exact produsul pus spre vanzare, nu sunt doar imagini prezentare si nici nu fac parte din vreo campanie de publicitate. 

 

Informatiile furnizate catre KalimeraMark sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului  KalimeraMark, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. KalimeraMark nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de Cumparator, si se angajeaza deasemenea sa nu le comercializeze, sa nu le ofere gratuit, sa nu se angajeze in schimburi de date cu terti.

In eventualitatea in care baza de date este accesata de persoane neautorizate, Cumparatorii pot sesiza acest lucru iar KalimeraMark  va lua masurile necesare pentru a anunta organele competente.

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

La sesizarea Cumparatorilor, KalimeraMark va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.