Categorii de produse
Blog: Categorii de articole

Transport gratuit

Pentru orice comanda efectuata in valoare de minim 340 RON, beneficiati de transport gratuit!

Confidentialitatea datelor personale

KalimeraMark este o stare de bine, care insufla femeii bucurie de viata si sentimentul de a fi speciala prin naturalete si originalitate. Ofera o lume mai colorata, mai altfel! in care primeaza calitatea si design-ul deosebit. Indrazneste, fii deosebita!

Retur garantat

Aveti dreptul garantat de a returna, in termen de 14 zile, un produs si veti primi banii inapoi. Cititi mai multe despre conditiile de returnare.

Livrari rapide

Livrari rapide din stoc - Returnarea garantata a banilor in caz de retur

Plata ramburs la livrarea coletului

Imaginile sunt fotografii ale produselor reale

Imaginile de pe site sunt fotografii ale produselor reale, reprezentand exact produsul pus spre vanzare, nu sunt doar imagini de prezentare si nici nu fac parte din vreo campanie publicitara. Poate totusi sa existe o diferenta de nuanta/culoare, acest lucru fiind influentat de tipul de monitor si setarile monitorului dvs.

Cum sa traiesti intr-o lume “mai colorata, mai altfel!”

Publicat de KalimeraMark, la 13 Jul 2016 in Tendinte
Cum sa traiesti intr-o lume “mai colorata, mai altfel!”

 

Doar o femeie cunoaste frumusetea unei sesiuni de shopping. Doar ea poate sa o aprecieze la adevarata sa valoare. O piesa noua, care te reprezinta in totalitate, fie ea o rochita, o bluza ori un tricou, inseamna mai mult decat o simpla achizitie, este un moment in care stilul tau vestimentar devine mai bogat, tu devii mai bogata sufleteste. Fiecare articol vestimentar nou exprima si imprima stilului tau emotia caracteristica si impreuna creati o poveste frumoasa, sentiment pe care orice femeie trebuie sa il exerseze din timp in timp.

 

Rosu, albastru si galben sunt cunoscute ca fiind culorile primare. Toate celelalte culori se obtin ca o combinatie a acestor trei nuante. Fie ca ai un milion de culori pe tine, fie ca folosesti nonculorile alb si negru in vestimentatia aleasa, regula de aur ar trebui sa fie: poartă ceva in ce te simti tu bine!

 

Daca tu te simti bine in ceea ce porti, indiferent de spectrul cromatic in care te afli, daca emani incredere si exprimi acel ceva “ALTFEL” – si esti neaparat sigura pe tine de ceea ce ai “facut”-, in anul 2016 poti purta orice combinatii si nuante de culori, indiferent de asocieri ori intensitatea acestora.

 

Culorile din acest an parca ne ajuta sa fim mai veseli, sa ne bucuram mai mult de fiecare moment si sa visam cu ochii deschisi ca: 
Orice este posibil!

Suntem in secolul Suntem în secolul 21 asa ca nu evita sa combini buline si dungi, carouri ori  triunghiuri!

 

Culorile joaca un rol deosebit de important în viata noastra deorece influenteaza direct dispozitia noastra si starea sufleteasca. Fiecare dintre noi are un spectru personal al culorilor preferate şi al culorilor nesuferite pe care, daca ajungem sa le intelegem ori sa le descoperim frumusetea, le putem transforma in experiente personale minunate!

 

Momentan voi da un singur exemplu: portocaliul (cu orice nuanta a sa) este o culoare care face trimitere la caldura din sufletul celei care o poarta. Expertii cromatologi sustin ca aceasta nuanta este perceputa pozitiv de catre barbati si femei. Aceasta ii duce pe cei din jur cu gandul la faptul ca cea care poarta aceasta culoare este delicata, feminina, fiind totodata o culoare puternica. 

 

Daca esti lipsita de inspiratie, KalimeraMark vine in intampinarea ta cu idei de piese, cu si intr-o paleta larga de culori, care ne caracterizeaza trairile, emotiile si starile de spirit.