Categorii de produse

Transport gratuit

Pentru orice comanda efectuata in valoare de minim 480 RON, beneficiati de transport gratuit!

Confidentialitatea datelor personale

KalimeraMark este o stare de bine, care insufla femeii bucurie de viata si sentimentul de a fi speciala prin naturalete si originalitate. Ofera o lume mai colorata, mai altfel! in care primeaza calitatea si design-ul deosebit. Indrazneste, fii deosebita!

Retur garantat

Aveti dreptul garantat de a returna, in termen de 14 zile, un produs si veti primi banii inapoi. Cititi mai multe despre conditiile de returnare.

Livrari rapide

Livrari rapide din stoc - Returnarea garantata a banilor in caz de retur

Plata ramburs la livrarea coletului

Imaginile sunt fotografii ale produselor reale

Lichidare de stocuri 2021!

 

 

Apasati butonul autentificare din dreapta-sus pentru a va crea un cont. Datele introduse trebuie sa fie corecte si complete, urmand a fi utilizate pentru livrarea coletului!

Alegeti produsele care va plac si selectati Adauga in cos.

Selectati apoi butonul Trimiteti comanda.

  • Dupa plasarea comenzii veti primi automat un email cu detaliile acesteia. Daca nu ati primit emailul comanda nu a fost finalizata! (In acest caz va rugam sa reluati corect pasii sau contactati-ne pentru suport.)
  • In momentul in care comanda va fi procesata veti primi un al doilea email pentru validare.  

    KalimeraMark ofera posibilitatea de a rezerva produsele dorite. Pentru rezervare este suficient ca, la finalizarea comenzii, a se preciza data la care doriti livrarea coletului.

  •  

    Platile se fac prin servicul de ramburs la agentul de livrare ori prin transfer bancar, la cerere in momentul plasarii comenzii.

Atentie! Este posibil ca de pe unele (f. putine) modele de telefon sa fie imposibil de plasat o comanda. In acest caz, va rugam incercati de pe un alt dispizotiv, ori lasati-ne un e-mail la kalimeramark@gmail.com cu comanda dvs.:
- Codul produsului
- Marimea
- Adresa de livrare
- Numele dvs
- Nr. de telefon